FemmePatron.nl

THE MIND IS EVERYTHING

Zie je het vaker voorbij komen? Dat je ‘mindset’ alles zegt over hoe je nu in het leven staat?
Dat alles wat jij nu bezit, de partner die je hebt, de personen die dichtbij je staan, je financiële zaken, de kleding die je draagt en niet draagt, dat ALLES wat je nu meemaakt in het leven allemaal te maken heeft met de manier hoe jij denkt? Want het zit namelijk zo.. Sta je in het leven met een beperkte gedachte?
Zoals.. ‘Dat zou ik dus echt nooit kunnen’ of ‘Ik wil ooit in mijn leven een mooi bedrag hebben staan op mijn bankrekening maar ja dat zal never nooit gaan met mijn baan.’ of ‘Ik kom maar niet uit de schulden!’ Jij zal het dan ook nooit kunnen, dat mooie bedrag zal dan nooit op je bankrekening staan en je zult nooit uit de schulden komen.

Jij bestuurt je leven met je gedachtes.

 

Ik ben ervan overtuigd dat meneer de directeur van een miljoenen bedrijf of mevrouw de miljardair precies de dingen doen of hebben gedaan, die jij ook kunt.
Ook velen om je heen zeggen: Als hij/zij het kan, waarom jij of ik niet? Precies! Waarom zouden hun het wel kunnen en wij niet? Omdat hun zich vastklemden aan hun droom en ze het zo graag wilden dat ze het behaalden. Droom daarom groot! Zet je volledige focus erop en vergeet niet waar je heen wilt want als jij echt iets dolgraag wilt in het leven, zul je het krijgen. Het is aan jou hoelang het duurt voor je het ontvangt. Dat kan alles zijn zoals de partner die je wilt, het geldbedrag wat je wilt, de gezondheid die je wilt, de mensen die je om je heen wilt, het werk dat je wilt en ga zo maar door!

 

Focus, focus, focus

En wees vooral ook enorm dankbaar en tevreden met dat wat je nu hebt. Want ook dat speelt een belangrijk factor.

Ook al ben je niet blij met je werk, je hebt werk en een inkomen. Ook al ben je niet blij met je partner maar de liefde is wederzijds en oprecht, denk aan de momenten dat jullie lol hebben met elkaar en de momenten dat je echt iets aan elkaar had. Gooi heel je gedachtengang om. Je maakt momenten mee waar je niet blij mee bent om je de richting op te sturen waar je wél blij van wordt. Je leert van de fouten die je maakt om op een andere manier naar de richting te gaan waar je wél heen wilt. Je intuïtie vertelt je of het goed zit of niet goed zit en zo kom je steeds weer een stapje dichterbij.

Als je dit al weet en toepast.. Voelt het nou niet geweldig om je doel binnen handbereik te hebben? Ik vind het heerlijk! Kom maar op met de uitdagingen want ik ben er klaar voor. Zolang ik me blijf focussen op mijn doelen en het me de hele dag kan inbeelden dat ik mijn doelen al behaald heb, komt alles goed. Er zijn natuurlijk genoeg momenten geweest dat ik tegen een muur aanliep en niet meer wist wat ik moest doen. Even diep adem halen en beeld je doel weer in. Denk aan het gevoel wat je krijgt als je je droompartner, droombaan, droomauto, droomhuis, droomvakantie enz al hebt! Daar wordt je toch blij van! Ik dus ook en daarom hoor je je aan het idee vast te houden. Het is aan jou hoe graag je iets wilt en hoe snel je het zult ontvangen.

Alles wat jij wilt bestaat al.

Wil je een miljoen euro op je bankrekening of een soulmate? Het geld is er en je soulmate loopt rond op aarde. Nogmaals, the mind is everything en het is zo krachtig. Zo krachtig maar toch binnen handbereik. Een van mijn doelen is om dit aan te wakker bij jullie. Het is zo zonde om rond te lopen met een beperkte gedachte en dat je daarom denkt dat je dat ene nooit zult hebben in je leven omdat het zo groot is maar het kan wel! Het leven is mooi en zo hoort het ook want er is maar één jij. Zoek de unieke jij en de limitless goals die je wilt binnen een bepaalde tijd. Maak het zo specifiek mogelijk voor je zodat je je kunt inbeelden hoe het voelt als je het bereikt hebt. Daardoor voel je je positief en enorm zelfverzekerd waardoor je het zult uitstralen naar je omgeving en naar het universum. Solliciteer je naar een functie die je dolgraag wilt, straal die energie uit. Waardeer je je partner, straal die energie uit. Heb je het naar je zin met bepaalde personen om je heen, straal die energie uit. En ik garandeer je dat je hetzelfde energie teruggekaatst krijgt.

 

Good luck and love,

-FEMMEPATRON